Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM!
  • DOSTAVA NARUDŽBE ZA 1 DAN

Modern - Slim Fit

Šta je modern fit košulja?

Modern Fit košulja pruža malo više prostora i udobnosti u dužini rukava i trbušnom dijelu od Slim Fit. Modern Fit proizvodi izgledaju sa stilom na vama i čine da se osjećate jedinstveno svojim modernim stilom.


Modern fit modeli košulje Tudors

Moderne Slim Fit košulje su među najpoželjnijim dezenima košulja u muškoj odjeći sa svojim printanim, uzorkom, kariranim i jednobojnim opcijama. Tudors Modern Fit košulje također imaju modele na vezanje, skriveno dugme i vezene modele.


Cijene Tudors Modern Fit košulje

Moderne košulje tankog kroja, koje možete koristiti u poslovnom životu, svakodnevnom životu, sastancima i pozivnicama i mnogim drugim prostorima, ističu se ne samo svojim stilskim izgledom, već i kvalitetom tkanine. Među Tudors Modern Fit košuljama moguće je pronaći mnogo proizvoda s kampanjama i povoljnijim cijenama. Najvažniji faktor pri određivanju cijena modernih muških slim fit košulja je kvalitet tkanine koja se koristi u proizvodnji i primijenjeni posebni procesi. Ako želite da kupite košulju bez trošenja bogatstva i da je nosite sa stilom dugo vremena, Tudors vam nudi prave opcije. Pregledajte izbor modernih muških košulja u Tudors; Napravite razliku odabirom između stotina boja i uzoraka.


Korišćenje tablice veličina modernih fit muških košulja

Lako možete pronaći najprikladniju košulju za svoj tip tijela koristeći našu tablicu veličina s dimenzijama proizvoda. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu modernih veličina kako biste pronašli veličinu kompatibilnu s vašim tjelesnim mjerama.

Prikazujem 1 do 100 od 172 (2 strana)