Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM!
  • DOSTAVA NARUDŽBE ZA 1 DAN

Majice

Vrste muških majica

Majice su nesumnjivo omiljena odjeća svakog muškarca. Svestrane su, elegantne i mogu se nositi na desetine različitih načina. Može biti teško odlučiti se za određeni model ili uzorak među opcijama muških majica zbog opcija kao što su polo izrez, V-izrez i okrugli izrez. Majica se također može upariti s košuljama za kreiranje poluformalnih ili ležernih outfita za muškarce. Moguće je pronaći mušku majicu koja može upotpuniti bilo koju vrstu donjeg rublja koji vam padne na pamet, kao što su trenirke, šorc.

Također možete odabrati i kombinirati mušku majicu prema godišnjem dobu i prilici, što znači da se isti odjevni predmet može koristiti za kreiranje različitih stilova u potpunosti ovisno i vremenu.


Boje muških majica

Kada su u pitanju muške majice, postoji nekoliko boja koje su neizostavne za svaku garderobu. Najosnovnije boje koje će odrediti raspoloženje vaše kolekcije; bijela, crna, tamnoplava i siva. Osim toga, tamne tonove bordo, zelene i smeđe možete kombinovati tako što ćete ih upariti sa farmerkama ili trenirkama.


Kako se brinuti za majice

Ako svoju majicu želite da koristite duže vreme, pravilna njega je veoma važna. Većina majica se može prati u mašini u hladnoj vodi na osetljivom ciklusu. Također biste trebali koristiti blagi deterdžent i izbjegavati izbjeljivač. Majice se mogu sušiti na niskim temperaturama ili okačiti da se suše. Neke majice su napravljene od jedinstvenih materijala koji zahtijevaju dodatnu njegu. Na primjer, lanene majice treba ručno prati u hladnoj vodi i okačiti da se osuše. Svilene majice takođe treba ručno prati u hladnoj vodi i okačiti da se osuše. Vunene majice samo na hemijsko čišćenje. Sada kada imate dovoljno znanja o različitim vrstama majica, uključujući šare i kragne, spremni ste za kupovinu! Ne zaboravite uzeti u obzir priliku, svoj tip tijela i kako želite da majica stoji prije kupovine. Ne zaboravite da svoju majicu pravilno njegujete kako bi trajala dugi niz godina.


Korišćenje tabele veličina muške majice

Odabir najprikladnijeg proizvoda za vašu građu tijela jedno je od važnih pitanja koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine majice. Možete napraviti pravi izbor koristeći tablicu veličina na stranici s detaljima o proizvodu kako biste odabrali odgovarajuću veličinu!

Prikazujem 1 do 100 od 282 (3 strana)