Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM!
  • DOSTAVA NARUDŽBE ZA 1 DAN

Classic Fit - Comfort Fit

Vrste muških klasičnih košulja

Klasične košulje, koje su postale dio svakodnevnog života muškaraca, takođe su pravi izbor za nevjerovatno važne trenutke. Pored standardnih boja kao što su bijele košulje, crne košulje i plave košulje za košulje ležernog kroja proizvodi košulje u zelenoj, roze, žutoj, smeđoj, ljubičastoj i sličnim bojama. Obična košulja klasičnog kroja dobro se uklapa sa jaknom na njoj i nudi dodatnu udobnost. U našoj Tudors online prodavnici lako možete pronaći najbolji asortiman muških košulja, boja i modela.


Tudors klasični modeli košulja

Prilikom utvrđivanja cijena muške klasične košulje, vrsta tkanine, uzorci i različiti procesi proizvoda su faktori koji određuju cijenu košulje. Vaša Tudors klasična košulja dizajnirana je za vašu slobodu kretanja i proizvedena je za dugo korištenje. Ne kupujete skupu košulju; ulažete u kvalitetnu košulju koja se može nositi iznova i iznova i smanjuje troškove . Classic Fit Shirt je naša najudobnija i tradicionalna košulja. Krojen je duž iste linije duž struka kako bi se stvorila ravna silueta za maksimalnu udobnost. Kod Tudorsa moguće je pronaći pravo krojene muške košulje sa džepovima od kvalitetnog pamuka i svilenkaste površine.


Zašto odabrati majicu klasičnog kroja?

Naše Regular Fit muške košulje su pogodne za maksimalnu udobnost. Napravljene od kvalitetnih materijala, naše košulje klasičnog kroja dovršene su finim detaljima kao što su okovratnici koji se ne kotrljaju i elegantan dizajn dugmadi. Kupujte sada i otkrijte košulje kratkih rukava, klasične košulje na karo, prugaste košulje, obične košulje s džepovima i još mnogo toga.


Korištenje tablice veličina za majicu klasičnog kroja

Možete jednostavno izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu klasičnih veličina kako biste odabrali veličinu koja je kompatibilna s vašim mjerama tijela. Ako želite, možete napraviti pravi izbor za sebe koristeći našu uobičajenu tabelu veličina na osnovu visine-težine ili centimetara.

Prikazujem 1 do 100 od 446 (5 strana)