Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM!
  • DOSTAVA NARUDŽBE ZA 1 DAN

Kaiševi

Modeli muških kaiševa

Kaiševi za muškarce postali su gotovo sastavni dio njihovih outfita. Mogu izgledati jednostavno, blistavo ili jedinstveno. Pojasevi su koristili oba spola tokom vremena iz različitih razloga od davnina. Osim estetskih razloga, na vojnim uniformama često su se nosili pojasevi za osiguranje oružja. Zahvaljujući sve većoj popularnosti pantalona s početka 1920-ih, muški kaiševi su nadmašili tregere kao praktičan dodatak za održavanje pantalona. Sa uvođenjem omči za kaiš na farmerke 1922. godine, moda muških kaiševa je zadržala svoju popularnost u svim epohama uz izvanredno putovanje.


Vrste muških kaiševa Tudors

Danas postoji veliki izbor muških kaiševa. Gotovo svaka odjeća vjerovatno ima kaiš koji joj savršeno pristaje. Što se širine tiče, postoje i široki i tanki pojasevi. Postoje dvostrani kaiševi za one koji vole mijenjati tonove boja. Tudors Vam nudi izdržljive kaiševe od kvalitetne kože i sličnih materijala. Kao uzorak možete birati između pletenih, kariranih, vezenih, printanih, jednobojnih tekstura i mnogih drugih modela koji upadaju u oči.


Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine muškog pojasa?

Kaiševi su najelegantniji dodatak vašem outfitu. Dakle, na šta treba obratiti pažnju kada kupujete pojas? Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći:

Kada se oblačite za svečanu priliku, pobrinite se da je boja kaiša kompatibilna s vašim cipelama i da je kopča jednobojna. Jednostavnost je ključna za svečanu odjeću. Logika je možda obrnuta kada je u pitanju ležerna odjeća. Harmonija boja s cipelama ovdje neće izgledati dobro. Umjesto toga, odaberite muške kaiševe koji upotpunjuju vaš cjelokupni izgled.

Baš kao i cipele, muškim kaiševima je potrebno malo odmora, posebno kožnim kaiševima za muškarce. Stoga mijenjajte kožne kaiševe svaki drugi dan kako biste im omogućili da se osuše na zraku i povrate svoj oblik. Pojasevi sa potamnjelim metalima i istrošenim kopčama zahtijevaju često poliranje.

Vaša idealna veličina kaiša bi trebala biti dvije veličine veća od mjere struka vaših pantalona. Na većini pojaseva s izborom od pet rupa za kopče, vaša kopča mora biti pričvršćena u trećoj ili srednjoj rupi. Ako se kopča sama učvrsti u prvoj ili posljednjoj rupi, vrijeme je da kupite nove kaiševe.


Najbolji muški pojasevi su u Tudors po sniženim cijenama!

Kada kupujete osnovne dodatke kao što su kaiševi u svom ormaru, tražite visokokvalitetne i izdržljive predmete. To je upravo ono što možete očekivati od Tudora. Ovdje ćete pronaći muške kaiševe u crnoj, tamnoplavoj, braon boji i mnogim drugim bojama koje biste željeli imati u svojoj kolekciji. Za one koji traže više od kaiša kao dodatka, Tudors vas očekuje sa širokim izborom muških torbi, novčanika i još mnogo toga. Bilo za praktičnu upotrebu, stil ili oboje, vaša potraga za sjajnim dodacima poput muških kaiševa završava se kod Tudors!

Prikazujem 1 do 100 od 161 (2 strana)