Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM!
  • DOSTAVA NARUDŽBE ZA 1 DAN

Big Size

Muška košulja velike veličine

Pogledajte našu kolekciju teških muških košulja velikih veličina koje brzo pretvaraju vaš izgled iz ležernog u cool. Naručite onu koja vam najbolje odgovara iz izbora košulja velikih veličina dostupnih u veličinama 4XL, uključujući duge i kratke rukave, printove i svečane košulje preko veličine!


Tudors velika muška košulja

Košulja koju odaberete je nosilac vaših kombinacija i prvi utisak je veoma važan za ljude koje srećete u svakodnevnom životu. Iz tog razloga, to što vas vide dok nosite košulju koja vam ne stoji imat će negativan učinak. Srećom, naše Tudors košulje velikih veličina imaju karakteristike koje osiguravaju da veliki i visoki muškarci nemaju problema s veličinom. Zahvaljujući širokom rezu rukava, dužini poruba i udobnom kroju, nećete morati praviti kompromise sa stilom. U Tudors-u je moguće pronaći široke proizvode velikih dimenzija prikladnih za modu tog vremena, uključujući majice s polo izrezom, majice s printom, sportske košulje i džempere.


Kombinacije majica velikih veličina

Muške velike košulje dolaze u varijantama dugih i kratkih rukava. Savršeno se uklapa i sa stilskim i ležernim kombinacijama. Jedna od stvari na koju treba obratiti pažnju pri kupovini modela muških košulja, koji je spasiteljski dio Vaše garderobe, je odabir prave veličine. Birajte između košulja plus veličine od veličine M do 4XL i budite spremni da izgledate sjajno.


Upotreba tablice veličina muške košulje velikih veličina

Uzorci košulja pravog kroja počevši od srednje veličine idu do 4XL. Tako možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašem tipu tijela. Možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašoj veličini tako što ćete pregledati našu tablicu veličina, koja uključuje veličine proizvoda plus veličine. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tablicu veličina košulja širokog kroja kako biste pronašli veličinu kompatibilnu s vašim mjerama tijela.

Prikazujem 1 do 100 od 134 (2 strana)